lördag 27 november 2010

Snölördag



Igår kväll spenderade vi kvällen hos Erica och Gordon! Pojkarna somnade snabbt och vi hade mys framför Idol och mycket prat. Älskar den tjejen! Känns som vi har känt varandra hela livet.
När vi väl skulle hem fick Johan komma och skotta ut oss, vi fick bära vagnen ut till stora vägen för att sen gå där. Det har inte slutat snöa i nu, utanför oss är det säkert 5 dm! Mysigt, men så typiskt! Denna helgen var planerna att åka in till Malmö hela familjen och julshoppa eller ta en runda på stan tillsammans. Ni som känner Johan vet att han hatar att gå i affärer och när han kom med idén i veckan blev jag chockad och så blir det sånt här väder! Idag hade man behövt en vagn med fyra stora däck.

Har varit nere om i stan och fått ett par skor av Josefin och Viktor, jättefina och vi tackar så mycket. Dom passade Liam perfekt, åkte inte av och han kunde gå i dom.



En pulka är också inhandlad, av Erica. Där fanns endast 2 kvar! Liam sover just nu, får se om vi tar oss ut en liten runda när han vaknar.


Vad gör ni idag?

2 kommentarer:

  1. Du är så himla underbar gumman. Älskar dig med. Tack så jätte mycket för igår, förlåt för att det inte blev så mycket idol =) Och tack för att du och Johan fick mig att asgarva sen. Skulle ha spelat in det. Saknar er redan. Puss!!!

    SvaraRadera
  2. SV: När man slutar på det du håller på med =) Då lovar jag att jag ska baka många goda kakor till dig =)

    SvaraRadera