onsdag 19 januari 2011

Liam till tandläkaren



Liam ska till tandläkaren för första gången. Det enda är att pojken min har fortfarande inga tänder. Ni måste hålla med om att det är lite roligt?
Jag kan borde ta tiden själv.. haha!

4 kommentarer:

  1. har han inte? :) äsch, det kommer-det vet man!
    Skönt att slippa allt sagel osv..!
    Loke har, tydligen-helt missat fått två nya uppe i hörnen, så nu har han 10 tänder :) Loke har också fått en tid men ska avboka den, hatar ftv! Får sätta honom någon annanstans.. :/

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vet hur det är. Hedda fick ju sin första tand på sin 1-årsdag. Men sen hade dom missat oss tydligen. Fick reda på det när jag ringde akut när Hedda hade slagit sin framtand på dagis. Så typiskt när dom väl har kommit fram precis. Den ser lite konstig ut nu. Men det skulle tydligen inte vara någon fara. Jag hade ingen aning om att man gick när dom var 1. Så ring och kolla med dom. Kanske roligare och gå när dom väl har fått någon tand.

    Ha det så bra och hoppas att du hittar någon som vill promenera med dig. Jag hade gärna gjort det om jag inte hade jobbat. Och är jag ledig så har jag ju barnen och då går det inte snabbt vill jag lova.

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  3. Hehe, de tar typ 5 min bara :P
    Ställer bara frågor sen tittar i munnen sen inget mer, sååå onödigt känns de som

    SvaraRadera
  4. Haha! Ja komiskt verkligen. Inga tänder ännu lille Liam! Går det bra att tugga mat ändå? Tänker på bitar och så? Ebba har fått en likadan inbjudan nu den 15 februari. Hon har 8 tänder men jag har gått och undrat när dessa kindtänder ska komma så hon kan börja tugga riktigt ordentligt men de vill inte synas till. Kramar

    SvaraRadera