måndag 27 december 2010

5 minuters metod?

Aj, det gör ont i mamma hjärtat. Dock kör vi inte helt på 5 minuters metoden, vi kör en liten mindre variant. Som sagt innan så kan inte Liam slappna av när det är dags att sova, varken på dagen eller på kvällen. Somnar han i vagnen går det bra, men annars vill han inte. Han behöver sömn, annars är det bara gnäll gnäll och bli buren. Att vi får dålig sömn funkar inte heller, man behöver energi. Både vi och Liam.

Hur är era barn? Somnar dom lätt, har ni kört någon metod.. Berätta!

4 kommentarer:

  1. Våra barn har faktiskt alltid somnat lätt och smidigt, speciellt Loke. Vi ger välling sen somnar Loke i famnen, Axel i sin säng när vi ligger bredvid.

    Vi bytte säng till Axel ganska tidigt när han var liten, ska göra det med Loke nu. Till en vanlig säng, bara resårbotten på golvet. Sen har vi lagt en extra madrass på golvet vid sidan i fall han skulle rulla av. Bara ett tips! Tror spjälsängen stör dem många ggr, men vad vet jag! :)

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Skönt! Liam kan verkligen inte slappna av, har fasat länge för denna metoden men det är värt ett försök.

    Har funderat på det med ny säng till Liam med, känns som så fort han vänder sig om så vaknar han för han "åker" in i spjälorna.

    Tack för tipset! :)

    SvaraRadera
  3. Vi ska oxå börja de nu efter nyår!
    Har gjort de innan men då blev han dålig ett brta tag så vi kom ur de igen, men nu ska prövas igen!

    SvaraRadera
  4. Vi har samma problem med albin...Ska ha somna på dagen så får vi ta vagnen ! Vi körde 5 minuters metoden innan och de funkade för oss. Nu lägger vi han ner i hans säng och så somnar han där på kvällen ! Men där måste vara kolsvart i rummet. Hoppas de blir bättre !

    SvaraRadera