söndag 4 september 2011

SöndagDå har denna helgen och snart tagit slut!

I fredags somnade jag 20.45 på soffan, snacka om att vara trött 24/7. När Liam sedan vaknade 06.30 hade jag lätt kunnat sova vidare, men tyckte att 10 timmar borde räcka. Efter jobb blev det middag hemma hos Kornelia och Nea. Männen hade "egen tid". Timmarna gick, 01.30 tittade jag på klockan och då var det verkligen dags att gå hem!

Liam och Nea är bara kusiner, men redan nu har dom så roligt tillsammans. I går skrattade dom så mycket att de nästan kiknade. Tänk då hur roligt Liam och hans syskon kommer att ha! Jag längtar så efter mini men samtidigt går tiden så snabbt och detta blir antagligen sista gången som gravid så man får ju passa på att njuta.


Idag har Liam varit med mormor och morfar medan vi sorterat och städat både inne, ute och i förrådet. Tanken var att det skulle hinnas med på semestern men det prioriterades bort.Nu är här fint och resten av kvällen kan man njuta! Det blir Idol för våran del, om Liam vill somna vill säga. (Han ska sova i sin nya säng i sitt rum i natt för första gången på väldigt länge)

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar