tisdag 26 oktober 2010

Tisdagskväll! :)



Idag är det sista tisdagen som Kristin är med på ett bra tag. Hon flyttar nämligen till Stockholm på söndag. (för ca 1 år framåt) Gud vad vi kommer sakna henne! Fast hon behöver nog komma bort från Ystad ett tag. Eller? Nej vi vill ha henne här, stanna hemma!

Vi saknar bara Amanda som förhoppningsvis snart dyker upp!

Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Vad ska hon göra i Stockholm under ett år? :)

    SvaraRadera
  2. Tack sötis! ni ser ut att ha en mysig tisdagkväll ni med! jag är nog inne på mitt fjärde cola glas för kvällen , men va fan man fyller bara 27 en gång ;)
    kram på dig

    SvaraRadera
  3. Nej men vad kul :) Eller alltså att hon får en anledning att prova något nytt ett tag. Du får hälsa henne lycka till med jobbsökandet.

    Vi känner nog likadant då, vet inte om jag ska dit oavsett om jag åker ner eller inte. Tror ju inte att det kommer komma så mycket folk längre nu eftersom det inte är sista gången. Hade varit smartare av dem att ge beskedet under helgen när man väl var där hehe :) Men som du skriver, kul att de får ha öppet, och rent ut sagt nödvändigt får jag säga. Har inte varit där på typ ett år och innan dess var det också lång tid men det finns ju de som är yngre än oss och har den gyllene Bar á Bar-åldern nu :)

    Hoppas ni hade en trevlig tisdagskväll tillsammans igår, låter så mycigt med en specifik planerat tjejkväll.

    KramKram

    SvaraRadera